Schaap & de Witte, een bureau dat voor u werkt


Wat kunt u van ons verwachten

Zodra wij mogelijkheden zien binnen en/of buiten ons zakelijk netwerk, of aansluiting zien op een reeds verkregen opdracht, nodigen wij u graag uit voor een verdere kennismaking. Wij maken met u heldere afspraken over een eventueel vervolgtraject. Alleen na overleg en met uw toestemming wordt u voorgesteld aan onze opdrachtgever. Onze begeleiding tijdens het selectieprocedures is persoonlijk en zorgvuldig.

Uw toekomst is onze toekomst

Wij zorgen voor de juiste match voor onze opdrachtgever. Hierdoor is het van belang om een goed beeld te krijgen van u als kandidaat. Na een mogelijke bemiddeling houden wij graag contact. Niet enkel vanuit onze oprechte interesse, maar mogelijk kunnen we elkaar in de toekomst nog eens van dienst zijn.

Wij komen graag met u in contact

Wij richten ons op kandidaten met MBO+, HBO, en WO niveau voor de vakgebieden: HRM, Verkoop, Marketing, Financieel, Techniek en Logistiek. Wanneer u door ons bemiddeld wilt worden, kunt u zich inschrijven middels het inschrijfformulier via onze website. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact met ons op te nemen. Indien u reageert op een vacature of ons een open sollicitatie toestuurt, ontvangt u z.s.m. een reactie.

Indien u interesse heeft om door ons bemiddeld te worden, neemt u dan contact met ons op!

Foto_kandidaten_schaduw

Volg ons op:

Twitter Facebook LinkedIn